Қысқаша атрибуттар
Термостойкілікті қалыптасқан 45 см құйылымды RITUS духовкасы жаңа Total black дизайнда термостойкілікті қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан
Гриль | Электрический |
Ені, см | 45 |
Конвекция | Да |
Көлемі, л | 45 |
Көру | Встраиваемая |
Макс. пеш температурасы | 260 |
Таймер | Электронный |
Түр | Электрическая |
Түс | Белый |