Қысқаша атрибуттар
Термостойкілікті қалыптасқан 45 см құйылымды RITUS духовкасы жаңа Total black дизайнда термостойкілікті қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан қалыптасқан
Түр | Электрическая |
Көру | Встраиваемая |
Ені, см | 45 |
Көлемі, л | 45 |
Гриль | Электрический |
Конвекция | Да |
Таймер | Электронный |
Макс. пеш температурасы | 260 |
Түс | Белый |